KRVAVI PIR U POŽAREVAČKOM KAFIĆU! Mrtav pijan pravio lom, hteli da ga izbace, pa KAFEDŽIJI ZARIO NOŽ U GRUDI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI PIR U POŽAREVAČKOM KAFIĆU! Mrtav pijan pravio lom, hteli da ga izbace, pa KAFEDŽIJI ZARIO NOŽ U GRUDI!

Na L. D. (52), vlasnika jednog kafića u centru Požarevca navodno je nasrnuo večeras oko 19 časova M. N. (46).

On je navodno nožem pokušao da ubije kafedžiju, koji je zadobio ubod u grudi.

Napadu je prethodila prepirka u kojoj je vlasnik pokušao da udalji gosta koji je bio u alkoholisanom stanju i neprimereno se ponašao prema ostalim gostima u kafiću.

U jednom trenutku, M. N. je izvadio nož i njime ubo vlasnika u desnu stranu grudi. Navodno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio ljut, jer je neposredno pre nego što je došao u kafić gde je napao vlasnika, bio udaljen iz drugog ugostiteljskog objekta.

L. D. je u svesnom stanju prevezen u bolnicu, i prema nezvaničnim informacijama, operisan je i van životne opasnosti. U bolnicu je prevezen i napadač koji se nehotice po ruci posekao nožem.

Kako je potvrdila Hitna služba Požarevca, oni su primili poziv i odmah su krenuli na teren. Povređenog nisu zatekli na adresi, jer je verovatno bio teže povređen, pa su ga oni koji su se tu zatekli sami prevezli u Opštu bolnicu u Požarevcu. Razlog je verovatno bio strah od zadobijenih povreda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UHAPŠEN RADNIK OBEZBEĐENjA GRADSKE UPRAVE: Nožem ubo u grudi suvlasnika kafea „Lion“

Izvor: Večernje novosti, 08.Maj.2019

U vidno alkoholisanom stanju, M. N. je najpre uznemiravao goste, a onda nasrnuo na gazdu lokala kad je pokušao da ga smiri i izvede napolje POŽAREVAC – Radnik obezbeđenja Gradske uprave Požarevac, M. N. (46), uhapšen je u utorak uveče, jer je nožem napao Dejana Lilkovića...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.