KRVAVI NAUM MAFIJE: Skovan plan za ubistvo gradonačelnice Rima i njene porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 21:37

KRVAVI NAUM MAFIJE: Skovan plan za ubistvo gradonačelnice Rima i njene porodice

Bila na meti mafije "Kazamonika" pošto je naredila uništenje njihovih ilegalno izgrađenih vila 2018.

Gradonačelnica Rima Virđinija Rađi rekla je danas da je mafija planirala da ubije nju i njenu porodicu jer je krenula u obračun sa njima u pojedinim delovima italijanske prestonice.

Rađi je postala prva žena gradonačelnik Rima 2016. godine i najavila kandidaturu za reizbor naredne godine.

Ona je navela da je bila na meti mafije "Kazamonika" pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je naredila uništenje njihovih ilegalno izgrađenih vila 2018. godine, zbog čega je morala da živi uz policijsko obezbeđenje.

- Dobili smo informaciju da planiraju da napadnu mene i moju porodicu - naglasila je Rađi, koja nije objavila druge detalje.

Ona je istakla da se bori i protiv drugih mafijaških porodica koje deluju u raznim delovima Rima, poput Spada u naselju Ostija i Marando u San Baziliju na istoku prestonice.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.