KRVAVA GODINA ZA AMERIČKU ARMIJU! Ubijena još dva VOJNIKA U AVGANISTANU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2019, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA GODINA ZA AMERIČKU ARMIJU! Ubijena još dva VOJNIKA U AVGANISTANU! (FOTO)

Broj američkih vojnika koji ginu u Avganistanu raste!

Dva pripadnika američke vojske ubijena su u ponedeljak u Avganistanu, navodi se u saopštenju NATO operacije Rezolutna podrška, dok SAD pokušavaju pregovorima da okončaju rat koji traje već gotovo 18 godina, prenosi Rojters.

Rezolutna podrška nije otkrila detalje ni imena poginulih.

At least two US soldiers killed in an ‘insider attack’ in Afghanistan #afghanistan #insiderattack #kandahar https://t.co/pY1QKCnO3I
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Daily Pakistan Global (@dailypakistangl) July 30, 2019

Sa ovim incidentom broj poginulih pripadnika američkih trupa u Avganistanu ovog meseca popeo se na tri i najmanje 11 u 2019. godini.

Američki zvaničnik, govoreći pod uslovom da ostane anoniman, rekao je da je prema početnim informacijama to bio "zeleno-plavi" napad, odnosno napad pripadnika avganistanke vojske ili osoba u uniformama avganistanskih snaga na SAD ili savezničke trupe, i da se dogodio u Kandaharu.

IZVOR ŽIVOTA ZA 100 MILIONA LJUDI: Ovo je najvažnija reka na svetu, a zbog nje bi moglo da zarati 11 država (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.