KRV JE NA VAŠIM RUKAMA Masovni protest u Vršcu, majka jedva stoji na nogama od bola - došla da traži pravdu za svoje BRUTALNO UBIJENO DETE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 14:12

"KRV JE NA VAŠIM RUKAMA" Masovni protest u Vršcu, majka jedva stoji na nogama od bola - došla da traži pravdu za svoje BRUTALNO UBIJENO DETE

Majka Suzana B., kao i baka male Petre B. (3), koju je otac brutalno ubio u Vršcu, tragedija u Vršcu stigle su danas na portest koji su organizovali nezdovoljni građani ovog grada ispred Centra za socijalni rad.

Veliki broj građana skupio se danas ispred zgrade ove institucije u znak protest zbog tragične smrti i što je neko iz Centra dozvolio da se dete viđa sa ocem koji je osuđen za nasilje.

- Nesrećna žena, iako jedva stoji na nogama smogla je snage >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dođe ispred Centra za socijalni rad i u suzama traži pravdu za svoje brutalno ubijeno dete - naveo je izvor.

Među okupljenima pojavile su se parole sa natpisima: "Žene će vam doći glave", "Ne želimo institcuije da nas štite", "Petra je bila nečije dete", "Tažimo imena saučesnika u zločinu" i "Krv je na vašim rukama".

Kako izvor dodaje, ispred ulaza u zgradu Centra za socijalni rad nalazi se obezbeđenje, a niko od naldženih iz ove institucije još uvek ne izlazi pred građane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.