KRIVOKAPIĆEVO OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE: Đukanović pustio svoje korene, a sadašnji premijer ide njegovim stopama

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 08:47

KRIVOKAPIĆEVO OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE: Đukanović pustio svoje korene, a sadašnji premijer ide njegovim stopama

Istoričar Šarić ističe da se zalaže za ideju "Balkan balkanskim narodima" i da smatra da Srbiji ne koriste non-pejperi.

Hrvatski istoričar Goran Šarić kaže da je režim Mila Đukanovića u Crnoj Gori duboko pustio svoje pipke i da je najveće razočarenje posle izbora premijer Zdravko Krivokapić.

- Pokazalo se ono što smo i mogli pretpostaviti, Milov režim je vrlo duboko pustio svoje pipke i jedni izbori nisu dovoljni da se sva šteta sanira. Najveće razočaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Krivokapić, koji radi sve suprotno od onog zbog čega mu je narod dao glasove - rekao je Goran Šarić.

Šarić ističe da se zalaže za ideju "Balkan balkanskim narodima" i da smatra da Srbiji ne koriste non-pejperi.

- Ne verujem da može doći do promene granica u skorijoj budućnosti, a kad bi i došlo, te promene bi bile samo na štetu Srbije. Setite se u kakvim je granicama Srbija 1918. ušla u Jugoslaviju, a u kakvim je izašla. Te non-pejpere nek zapadnjaci sačuvaju kad im u sledećoj korona krizi nestane toalet-papira - smatra Goran Šarić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.