KRIVOKAPIĆ DEMANTOVAO SAM SEBE: Izjavio da nikada ništa nije radio tajno, a onda je izgovorio ovu rečenicu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 18:56

KRIVOKAPIĆ DEMANTOVAO SAM SEBE: Izjavio da nikada ništa nije radio tajno, a onda je izgovorio ovu rečenicu (VIDEO)

Premijer Crne Gore zaprepastio javnost izjavom na RTS-u.

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić je juče na RTS rekao da "nikada u životu nije ništa radio tajno".

- Nikada ništa nisam radio tajno. Iako mi prigovaraju... Ne vidim šta je sporno što sam pozvao predsednicu Republike Srpske i što sam sa njom imao kontakt. Valjda i ja kao premijer imam šansu da iskoristim svoja prava. Ne možete da ne uradite nešto ako je to vaša protokularna obaveza. Odnosim se prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << događajima onako kako je važno datumima - rekao je Krivokapić.

Međutim, na samom početku svog mandata kada je Crnu Goru zadužio za skoro milijardu evra, zaprepastio je javnost izjavom da je "sa svojim timom iz vlade zadužio državu tajno, ali organizovano".

Podsećamo, nedavno je Krivokapić održao i tajni sastanak sa predsednikom Crne Gore i liderom DPS-a Milom Đukanovićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.