KRISTINA IMA SAMO 24 GODINE I 22 DETETA! Nedeljno troši neverovatnu sumu na osnovne potrebštine i poručuje: “Ne mislim da se tu zaustavim

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 18:37

KRISTINA IMA SAMO 24 GODINE I 22 DETETA! Nedeljno troši neverovatnu sumu na osnovne potrebštine i poručuje: “Ne mislim da se tu zaustavim"

Postala je majka sa samo 17 godina.

Kristina Ozturk, mlada Ruskinja, je postala majka sa samo 17 godina i nije očekivala da će joj se materinstvo toliko svideti. Danas, samo sedam godina kasnije, ima 22 deteta i kako kaže, ne misli da se tu zaustavi. 

Prvo dete je donela na svet prirodnim putem, dok su ostalu decu rodile surogat majke u razmaku od po 18 meseci. Ne oseća da je išta propustila time što je dobila decu preko surogata i uzbuđena je kada vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko još dece može da ima.

Sve je počelo, kada je iz Rusije otputovala u Gruziju, gde je upoznala svog supruga Galipa i odmah je znala da će stvoriti veliku porodicu sa njim.

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

- Sanjala sam o ovome od detinjstva. Moj muž je takođe maštao o velikoj i srećnoj porodici. Nakon što smo se upoznali, počeli smo da sprovodimo snove u dela. Naš romantični odnos se promenio, a onda i ceo naš život. Ne znam da li ćemo biti najveća porodica na svetu, ali sigurno je da ćemo biti najsrećnija - rekla je Kristina za Fabulous.

Danas žive u Batumiju u Gruziji, gde imaju čak 16 dadilja koje im pomažu da vode brigu o svojim potomcima. Međutim, voditi računa o ovako velikoj porodici nije nimalo jeftino. Kristina i njen suprug su samo za surogat majke izdvojili oko 160.000 evra, dok nedeljno izdvajaju oko 5.000 evra za osnovne stvari.

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

- To košta oko 4.200 do 5.000 evra nedeljno za osnovne potrebštine za decu. Nekada malo više, nekada malo manje - otkila je Kristina.

Dadilje su obično plaćene oko 450 evra nedeljno.

- Za sad imamo tri sprata, razmišljamo o još nekoliko, možda kupimo veću kuću. Nemamo tačan plan jer trenutno imamo dovoljno mesta za sve - zaključila je Kristina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.