KRILA U PODRUMU SIRIJCA KOJI JOJ JE POSTAO LJUBAVNIK: Kad je muž saznao uradio je nešto NEOČEKIVANO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 11:54

KRILA U PODRUMU SIRIJCA KOJI JOJ JE POSTAO LJUBAVNIK: Kad je muž saznao uradio je nešto NEOČEKIVANO

Ono što mu je poručio ostavilo je čoveka bez reči

Velšanka Džuli Neker (33) iz Reksema godinu dana krila je u svom podrumu mladog Sirijca koji joj je postao u međuvremenu i ljubavnik.

Sirijac je došao sa prijateljima u vreme masovne migracije ka Evropi i kada je dobio papire za Ostrvo, skrasio se u Velsu. Međutim, tamo nije dolazio do poslova, ali je zato došao do poznanstva sa Džuli, piše portal New South Wales.

Ona je radila u jednom butiku pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koga je Sirijac prosio i gluvario, pa su se spontano upoznali i zbližili. Džuli je tada donela odluku da će on biti kod nje u podrumu.

Iako je godinu dana proveo kod Nekerovih, Džulin muž Mik nikad ga nije primetio. Slabo je i silazio u podrum, a i kada bi se to događalo, mladi Sirijac znao bi gde treba da se skloni.

Otkriven je tokom večeri kada je Džuli mislila da je Mik sa drugarima u pabu. Mik se brzo vratio kući i spazio je ljubavnika svoje supruge kako se šeta po kući.

pic.twitter.com/rKH34EGhQU

— pensador (@sakriosamime) August 2, 2021

Upitao ga je ko je i posle nekoliko minuta shvatio je o čemu se radi. Tada je otišao sa Džuli koja je bila na spratu u sobi.

– Predložio joj je da Sirijcu pronađu posao, ali da obavezno napusti kuću što pre. Nije želeo da napadne suprugu zbog neverstva jer je i sam tri-četiri puta bio sa drugim ženama tokom braka. Džuli se složila da mu se pomogne i Sirijac je posle nekoliko sati otišao iz kuće. Džuli kaže da je ostao bez reči što ga njen muž nije fizički napao, jer bi se ovakva scena drugačije okončala da se odigrala u Siriji. Tokom naredne nedelje počeo je da radi na lokalnoj železničkoj stanici – reči su prijateljice Džuli Neker koja je bila upućena u slučaj.

Bračni par viđen je narednih dana u gradu kako se drži za ruku tako da se čini da su i ovu krizu u braku prevazišli na neobičan način.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.