KRICI SE ORILI PARLAMENTOM: Poslanici javljeno da joj je ćerka greškom ubijena u teretani (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2018, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRICI SE ORILI PARLAMENTOM: Poslanici javljeno da joj je ćerka greškom ubijena u teretani (VIDEO)

Sednica Parlamenta u Meksiku prekinuta je danas kada je jedna poslanica saznala da joj je kćerka ubijena dok je vežbala u teretani.

Karmen Medel Palma iz Nacionalnog pokreta za regeneraciju u suzama je napustila sednicu kada su je telefonom obavestili da je u njenu 22-godišnju kćerku Valeriju Kruz pucano devet puta.

Cuitláhuac García urge al Fiscal de @YoconYunes resolver el caso de Valeria Cruz Medel, “y 1,520 homicidios sólo de 2018”https://t.co/D8unkpGbdb >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/qRldH2NxLD

— Sin Embargo MX (@SinEmbargoMX) 09. новембар 2018.

Ona je vrištala na sav glas, dok su kolege pokušavale da je smire.

Dejli mejl je preneo da je stradala devojka bila student medicine i da je ubijena greškom. Devojka sličnog fizičkog izgleda, koja ide u istu teretanu, identifikovana kao član kriminalne bande, bila je prava meta. Međutim, ubica je očigledno pomešao devojke i usmrtio kćerku poslanice Palma.

Dve osobe su uhapšene zbog povezanosti sa ubistvom, dok je glavni osumnjičeni pronađen mrtav u kombiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.