KRENUO SEKIROM NA KOMŠIJU PA DOBIO LOPATU PO GLAVI: Neverovatna svađa u Zvorniku zbog - kapije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 17:17

KRENUO SEKIROM NA KOMŠIJU PA DOBIO LOPATU PO GLAVI: Neverovatna svađa u Zvorniku zbog - kapije

Povređeni je prevezen u Opštu bolnica Zvornik radi ukazivanja lekarske pomoći.

Muškarac S. R. povređen je u fizičkom sukobu kada ga je R. R., braneći se, udario lopatom po glavi, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policija je, nakon prijave da je lice S. R. pokušalo da udari sekirom R.R., obojica iz Šekovića, izašla na lice mesta i utvrdila da je sukob nastao prilikom postavljanja kapije.

Tada je S. R. pokušao da udari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << S. V., ali je R. R., braneći se, uzeo lopatu i dva puta udario S. R. po glavi.

Povređeni S. R. je prevezen u Opštu bolnica Zvornik radi ukazivanja lekarske pomoći.

O slučaju je obavešen tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a policija nastavlja rad na dokumentovanju krivičnog dela telesna povreda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.