KRAO JE TEPIHE PO NEMAČKOJ, SPOLJA GLADAC IZNUTRA JADAC: Žabac otkrio SVE TAJNE svog rivala Kristijana Golubovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 09:45

"KRAO JE TEPIHE PO NEMAČKOJ, SPOLJA GLADAC IZNUTRA JADAC": Žabac otkrio SVE TAJNE svog rivala Kristijana Golubovića

Nebojša Tubić Žabac, kontroverzni biznismen, isprozivao je Kristijana Golubovića i nadenuo mu nadimak Kristijan Taster, jer , kako kaže, druka cimere u zatvoru.

- On se busa da je radio velike poslove u Nemačkoj i Holandiji. On je krao tepihe, bre, i lustere tamo - kaže Žabac i dodaje da je Kristijan samo plašljiva duša koja bi se zavukla u mišiju rupu kada bi se pripucalo.

- Kad bi čuo motornu testeru da radi on bi se usr.o od straha, a tek još da ga pocepa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << motorna testera. Mene je pogodio metak i ja sam trčao 300 metara i na kraju sam savladao protivnika. Nek majmun Kristijan potrči 300 metara, pa on neće moći da diše, on je truo. On je spolja gladac. a iznutra jadac, truo je, ne kreće se i ne trči. U kojoj pucnjavi je on učestvovao? Gde je dobio metak? Nigde. Kad te pogodi jedan metak, ti si mrtav, a 20 metaka. On je lud i ne zna šta priča. Kad bi čuo pucanj, pobegao bi u mišju rupu. Samo zato je i ostao živ, jer se plaši svega - rekao je Žabac i dodao da se Kristijan njega plašio i imao strahopoštovanje prema njemu.

- Čovek koji kuka kao pi*ka kad ga malo pritisnu - kaže Žabac o Kristijanu Goluboviću, koji važi za legendu i jedinog preživelog iz filma "Vidimo se u čitulji" i rijaliti zvezdu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.