KRAJ FLJORE BROVINE! Nakon nameštaljke, Albanci besni odlučili ŠTA ŽELE OD NJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ FLJORE BROVINE! Nakon nameštaljke, Albanci besni odlučili ŠTA ŽELE OD NJE (FOTO)

Nnajkritikovanija osoba u prištinskoj javnosti - Fljora Brovina

U Prištini je danas održan protestni marš pod nazivom "Tretiraj me dostojanstveno", a učesnici su zahtevali, između ostalog, ostavku poslanice Fljore Brovine zbog objavljivanja fotografije navodnog seksualnog nasilja na Kosovu.

Učesnici su krenuli od trga "Zahir Pajaziti" do kosovske skupštine, a među učesnicima su bili građani, poslanici opozicije, ali i bivša predsednica samoproglašenog Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Atifete Jahjaga, ambasador Velike Britanije u Prištini Rori O''Konel i mnogi drugi.

Oni su pozvali sve da žrtve seksualnog nasilja podrže na dostojanstven način.

NGOs took to the streets of Pristina, calling for the resignation of MP Flora Brovina, who sparked outrage by showing an explicit photograph allegedly depicting soldiers raping an Albanian woman during the war, which she admitted was probably fake.

Bkgd: https://t.co/u2epHjQps1 pic.twitter.com/u4b59sKc74

— Balkan Insight (@BalkanInsight) May 20, 2019

Podsećamo, Brovina je postala najkritikovanija osoba u prištinskoj javnosti, koja se našla na meti i tzv. vlasti i opozicije, i građana i nevladinih organizacija koje su se obrušile na nju zbog bezočne laži kojoj je kumovala uz ocenu da je ponizila stvarne žrtve i njihovo dostojanstvo.

Članica parlamenta lažne države Kosova Fljora Brovina iznela je neosnovane i stravične optužbe kad je pokazala fotografiju za koju tvrdi da se na njoj vide srpski vojnici kako siluju jednu Albanku tokom rata na Kosovu i Metohiji!

Brovina, koja je poslanica vladajućeg DPK-a nekadašnjeg vođe OVK Kadrija Veseljija, fotografiju je pokazala uoči sednice parlamenta lažne države na čijem dnevnom redu je trebalo da bude nacrt rezolucije o navodnom genocidu koji su počinile srpske snage tokom sukoba u pokrajini i predlog za osnivanje "državne komisije" za formiranje neke vrste tribunala za Srbe.

Na fotografiji, koju je pokazala, vidi se grupa muškaraca u uniformama na kojima se navodno nazire grb srpske vojske, a koji siluju devojku pored trojice vezanih muškaraca koji kleče i koji su prisiljeni da gledaju ovaj čin.

Pretragom spornih fotografija otkriveno je da se radi o fotografijama koje se nalaze na stranim p*rno sajtovima na kojima piše da se radi o silovanjima u Iraku.

Njene partijske kolege su se ograđivale od celog slučaja, predsednik stranke Kadri Veselji je rekao da nema nikakvih saznanja o fotografijama i da ne može da komentariše i procenjuje njenu autentičnost, ambasadorka u SAD Vljora Čitaku se izvinjavala na društvenim mrežama, kritikovao je i Pokret "Samoopredeljenje", dok je lider prištiske Socijaldemokratske partije Špend rekao da je njen postupak neoprostiv.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.