KORONA, LETOVANJE I JADRAN: Virus u Crnoj Gori razara, ali jedna stvar bi posebno trebala da ohrabri Srbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:11

KORONA, LETOVANJE I JADRAN: Virus u Crnoj Gori razara, ali jedna stvar bi posebno trebala da ohrabri Srbe

U Crnoj Gori se iz dana u dan situacija pogoršava, danas je pet osoba umrlo

Prazne ležaljke na popularnim plažama, a do slobodnog mesta za parking može da se stigne bez mnogo truda. Van sezone to je moguće, ali i tokom pandemije korona virusa, naročito.

Većina onih koji žive ili rade na primorju misle da je ova godina mirnija, opuštenija, ali da im taj mir prija, iako znaju da zima za mnoge neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti laka.

Ono što je donekle ohrabrujuće, kad je reč o našim sugrađanima koji su išli ili još uvek borave na moru u Crnoj Gori, jeste što je u poznatim letovalištima najmanje novozaraženih.

Suituacija sa turizmom se u Crnoj Gori malo popravila kada je ova država otvorila granice prema Srbiji i Rusiji, početkom i sredinom avgusta.

Međutim, svi koji se odluče na putovanje trebalo bi da znaju da je epidemiološka situacija u Crnoj Gori veoma nesigurna, mnogo lošija nego u Srbiji, te da postoji realna mogućnost zaražavanja u inostranstvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.