KONCERT NA TRGU Svirka, zastave i žuta patkica za Dan oslobođenja Beograda

Izvor: Blic, 20.Okt.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONCERT NA TRGU Svirka, zastave i "žuta patkica" za Dan oslobođenja Beograda

Povodom Dana oslobođenja Beograda, 20. oktobra, aktivisti Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" organizovali su protestni koncertom na bini Trgu republike. Nastupaju bendovi "Trnje", "Mravi", "Jarboli", kao i "Horkestar" i Cjofo MC uz podršku DJ Flipa.

- Slavimo ideju grada koji pripada svima, solidarnost, jednakost, antifašizam i slobodarski duh Beograda na koji smo ponosni. Proslavljamo ideju grada u kome će zajednički resursi, obrazovanje, zdravstvo, prevoz i socijalna zaštita >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti javni i dostupni svim građanima - poručili su organizatori koncerta.

Koncertu na Trgu prisustvuje oko 1.000 ljudi, mahom mladih, a mogu se videti i zastave Beograda, poruke "Naš grad", kao i "žuta patkica", simbol Incijative "Ne da(vi)mo Beograd". U publici se mogu videti i pristalice Pokreta slobodnih građana koje je lider Saša Janković pozvao da prisustvuju koncertu nakon protestnog mitinga na istom mestu i šetnje do RTS-a i Skupštine grada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Protesni koncert Inicijative Ne da(vi)mo Beograd

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2017

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd je povodom Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu u centru grada organizovala protesni koncert...Na bini na Trgu Republike okićenoj zastavama te inicijative smenjivale su se razne grupe među kojima su bili i Jarboli, Horkestar, Mravi i Trnje, a brojni okupljeni...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.