KOLAPS U BEOGRADU: Nakon pljuska - ulice postale reke, automobili plivaju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLAPS U BEOGRADU: Nakon pljuska - ulice postale reke, automobili plivaju! (VIDEO)

Kiša koja je jutros padala u gradu ponovo je napravila haos na ulicama, a ovoga puta problem sa vodom imala je Čukarica.

Niz Požešku, Valjevsku i Blagoja Parovića slivale su se čitave reke.

- Poplava u Požeskoj, Valjevskoj i Blagoja Parovića. Da li neko od nadležnih može da se pozabavi ovim problemom? Pri svakoj kiši stvara se jezero na raskrsnici Požeske i Valjevske - žale se tviteraši.

Poplava u Pozeskoj, Valjevskoj i Blagoja Parovica. Da li >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neko od nadleznih moze da se pozabavi ovim problemom. Pri svakoj kisi stvara se jezero na raskrsnici Pozeske i Valjevske. @prijavi_problem pic.twitter.com/6ZHyZyyGxR

— Jacques (@jacques_cv) August 3, 2019

Valjevska ulica prava je crna tačka kad god padnu kiše - guli se asfalt, a stanari posle nevremena ne znaju gde je završio kontejner koji su do juče koristili. Sve je, kažu, dobro dok ne počnu da plivaju automobili.

Vožnja po ovakvom nevremenu kroz Valjevsku ulicu prava je umetnost.

Valjevska, tamo gde prestaju da važe pravo i etika a ostane samo podivljala kanalizacija. Dajte još investitora, još zgrada! pic.twitter.com/Fg0KO8bsnO

— 🅻🅰🆂🅴🆁 🅼🅰🆂🆃🅴🆁 (@Laserman_Alex) August 3, 2019

Ni ispod brda nije bolje, voda muči stanare Čukaričke padine.

Čukarička Padina. Haos! A nije neka kiša. @SaobrKamera pic.twitter.com/ycblpGA7St

— Mackozilijanka (@NikitaBr1) August 3, 2019

- Čukarička Padina. Haos! A nije neka kiša - glasi jedan od komentara na tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.