KOD MAME JE NAJBOLJE Viktor Ostajem pod BRENINIM krovom

Izvor: medio.rs, 15.Maj.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOD MAME JE NAJBOLJE Viktor Ostajem pod BRENINIM krovom

Viktor Živojinović, koji je juče dobio diplomu srednje Internacionalne škole u Beogradu, kaže da mu ne pada na pamet da se seli iz roditeljskog doma

Mada su njegova braća Filip i Stefan u Americi, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića priznaje da je vezan za porodicu i da zbog toga ostaje pod Breninim krovom.

BLIZU MAME I TATE

Neću kao moja braća da se preselim u Ameriku jer sam vezan za roditelje i Beograd

Viktor Živojinović
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
- Napokon sam završio sa školom. Odličan sam đak, a mama i tata su ponosni. Sada planiram da upišem fakultet, ali videću još da li u Srbiji ili negde u Evropi. Neću kao moja braća da se preselim u Ameriku jer sam vezan za roditelje i Beograd, želim da sam tu negde blizu roditelja - kaže Viktor i dodaje:

Planiram da sa tatom započnem privatan biznis, ali tek treba da vidimo šta bi to moglo da bude. Do tada živim u posebnom delu kuće i nemam nameru da se selim, pošto mi je ovde dobro. Sad ću lagano sa društvom da slavim diplomu, a potom da razmišljam o budućnosti.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.