KO TEBE HLEBOM, TI NJEGA KAMENOM: Sramotna izjava Marinike Tepić, izvređala Vučića kao nikada do sada (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 17:33

KO TEBE HLEBOM, TI NJEGA KAMENOM: Sramotna izjava Marinike Tepić, izvređala Vučića kao nikada do sada (VIDEO)

Članica Stranke slobode i pravde nastavlja sa sramnim napadima na predsednika Vučića

Marinika Tepić izvređala je na sraman način predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Đilasovoj televiziji Nova S, nazivajući ga svakavim pogrdnim imenima.

Ovo nije prvi put da gospođa Tepić ima ovakve izjave na račun predsednika Srbije, ali ove uvrede imaju posebnu težinu ako se setimo da je Aleksandar Vučić nedavno osudio ispad režisera Dragoslava Bokana na televiziji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pink, koji je bio upućen protiv Marinike Tepić i rumunske manjine u Srbiji.

MARINIKA, NE GLUMI ŽRTVU!

Dok N1 i Marnika liju suze zbog izjave Bokana, čiju izjavu je oštro osudio i Vučić i Pink, oni ćute o uvredama Marinike na račun Vučića:

"Vučić je prevarant, kukavica, hohštapler, batinaš, treba da se bavim SVOJOM DECOM, pohlepan, kriminalac, zločinac" pic.twitter.com/Kgs4lKIpsW

— Detektor laži (@LaziDetektor) December 1, 2021

Vučić je prevarant, kukavica, hohštapler, batinaš, treba da se bavim SVOJOM DECOM, pohlepan, kriminalac, zločinac - glasila je sramna izjava Marinike Tepić o predsedniku Vučiću.

Očigledno, Marinika Tepić nema osećaj stida i srama, već uporno nastavlja da na tajkunskim medijima napada predsednika Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.