KNEŽEVIĆ POSLE ODLUKE VIŠEG SUDA: Vesna da ugalopira na konju, a Migo na magarcu u Viši sud 

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 22:54

KNEŽEVIĆ POSLE ODLUKE VIŠEG SUDA: Vesna da ugalopira na konju, a Migo na magarcu u Viši sud 

Jedan od lidera Demokratskog fronta u svom stilu prokomentarisao dešavanja u crnogorskom sudstvu

Predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta, Milan Knežević, prokomentarisao je odluku Višeg suda o krivičnom negonjenju Slavoljuba Stijepovića u slučaju "Koverta".

On je preko društvenih mreža ocenio da je došlo vreme da Vesna Medenica "ugalopira na belom konju u Vrhovni sud, a Slavoljub Stijepović odmah za njom na magarcu". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Mislim da su se stekli uslovi za povratak Vesne Medenice u crnogorsko sudstvo. I to da uglovima na belom konju u Vrhovni sud, a odmah za njom i Migo na magarcu. A nama gladnima pravde neka bace po naramak sena - objavio je Knežević na svom Tviter nalogu.

Мислим да су се стекли услови за повратак Весне Меденице у црногорско судство. И то да угалопира на бијелом коњу у Врховни суд а одмах за њом и Миго на магарцу.

А нама гладнима правде нека баце по нарамак сијена.https://t.co/CSpyAKjqCE

— Milan Knežević (@MilanKnezevic80) March 2, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.