KLJUČNO SASLUŠANJE: Janina vaspitačica može da otkrije najveću tajnu Jeleninog ubistva

Izvor: Press, 20.Nov.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLJUČNO SASLUŠANJE: Janina vaspitačica može da otkrije najveću tajnu Jeleninog ubistva

Najveću misteriju u slučaju ubijene pevačice - kada je Jelena Krsmanović zapravo nestala, mogla bi da reši upravo vaspitačica ćerke ubijene pevačice, koja će biti saslušana 27. novembra u Višem javnom tužilaštvu.
 Naime, vaspitačica Lenka je poslednja osoba (a da nije član porodice Marjanović) koja je Jelenu videla živu.
- Jelena je poslednji put viđena u petak, 1. aprila 2016, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 17.30 sati.
Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri jer je posle toga niko nije ni video ni čuo - rekla je za "Blic" Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene. Prvi svedoci koji treba da svedoče o ubistvu pevačice, među kojima je i njena mlađa sestra, biće saslušani za tri dana. 
Upravo zbog toga, Lenkino svedočenje je od velikog značaja. Takođe, pretpostavlja se da Lenka zna mnogo više i o samom odnosu unutar porodice Marjanović, jer je pored toga što čuva malu Janu, ona i porodična prijateljica.
Kako navodi izvor "Blica" upućen u dešavanja porodice ubijene pevačice, Lenka je posle Jeleninog ubistva brinula o maloj Jani i van ustanove.
- Sumnja se da je mala Jana Lenki, kao osobi u koju ima najviše poverenja, mnogo puta ispričala šta se desilo s njenom mamom i iznela detalje od 2. aprila 2016. kada je ona, navodno, ostala sa Zoranom na nasipu dok je njena mama Jelena otišla da trči - navodi izvor upoznat sa slučajem ubistva pevačice.
 Takođe, Lenka je odmah po saznanju da je Jelenino telo pronađeno u kanalu kod nasipa u Crvenki došla u porodičnu kuću Marjanovića po malu Janu i odvela je kod sebe na čuvanje. Koliko je od krucijalnog značaja Lenkino svedočenje govori i činjenica da je ono što je mala Jana pričala svojoj vaspitačici bitno, s obzirom na to da je devojčica bila na nasipu, dok je neko njenu majku krvnički ubijao. Takođe, kako je Zoran Marjanović isticao, mala Jana zajedno s njim je trčala nasipom kada je primetio da mu je žena nestala.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.