KITE SE SRPSKIM PERJEM! Italijani pokušavaju da SPASU TURIZAM preko naših leđa, prisvojili OBLAČINSKI RAJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 13:46

KITE SE SRPSKIM PERJEM! Italijani pokušavaju da SPASU TURIZAM preko naših leđa, prisvojili OBLAČINSKI RAJ

Kako se smirivala epidemiološka situacija odmah su počeli da sprovode marketinške kampanje, kako bi što pre privukli turiste.

Udaljenost između dva jezera Kaldonaca u Italiji i Oblačinskog, na jugoistoku Srbije, iznosi oko 1,125 kilometara. Ipak, za jednu martketinšku agenciju ova dve prirodne celine su blizu. U stvari, ista su stvar.

Italija je osetila značajne gubitke u prihodu od turizma, te je po smirivanju epidemiološke situacije odmah počela da sprovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << marketinške kampanje, kako bi što pre privukla turiste.

Tako je odluka grada Trentina bila da počne sa oglašavanjem, a najvažniji reklame svakako su predstavljale fotografije koje će na najbolji način dočarati lepote jezera Kaldonaca, koje se nalazi u ovoj provinciji.

Odmah po objavljivanju kampanje pojedini su primetili da se na slikama ne nalazi turistička atrakcija u Italiji, već je reč o Oblačinskom jezeru koje se nalazi u Srbiji, nedaleko od Niša.

#lago #lagodicaldonazzo #lagodiitalia #caldonazzo #caldonazzolake #trentino #trentinowow #cielo #acqua #nuvens #reflexos #riflesso #specchioriflesso #riflessoinacqua

A post shared by Paulo Vasconcelos (@paulo_vasconcelos_1981) on Jun 5, 2020 at 7:34am PDT

Slika je snimljena 9. maja 2018. godine, a nalazi se u katologu jednog internet servisa za fotografije. Cena fotografije varira u iznosu od 50 do 475 evra, u zavisnosti od formata. Na slici se nalaze otac i dete, a u pozadini se pruža pogled vrhove planina, što nije slučaj kod Kladonace.

Na drugoj fotografiji iz kampanje prikazan je muškarac koji kampuje i uživa u prirodi, a slika treba svim potencijalnim turistima da pruži osećaj slobode i mira u prirodi koja okružuje Trentino.

Iako bogatstvo prirode i zelenila nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kada se malo bolje pogleda u fotografiju lako je zakljuiti da zapravonije reč o Dolomitima, pišu italijanski mediji.  Sliku je napravio isti autor iz Srbije.

Pogledajte kako izgleda Oblačinsko jezero. Vidite li sličnost?

#oblacinskojezero

A post shared by Oblačinsko jezero (@oblacinsko_jezero) on Feb 6, 2020 at 8:26am PST

A post shared by Oblačinsko jezero (@oblacinsko_jezero) on Jan 4, 2018 at 12:36pm PST

"OKREČIM SOBU I ČEKAM TURISTE" Šta su sve prednosti, a šta mane SEOSKOG TURIZMA U SRBIJI? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.