KIŠA SE SRUČILA NA BEOGRAD: Sutra će vreme nastaviti da luduje, a od vikenda preokret! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 12:55

KIŠA SE SRUČILA NA BEOGRAD: Sutra će vreme nastaviti da "luduje", a od vikenda preokret! (VIDEO)

U Beogradu trenutno pada jaka kiša

Na Beograd se sručila kiša. RHMZ upozorava da će na jugu i istoku Srbije danas biti ponovo veoma toplo sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 36 stepeni.

Posle podne i uveče moguće su ponegde kratkotrajne vremenske nepogode - velika količina padavina za kratak vremenski period, pojava grada i kratkotrajno olujni vetar, sa većom verovatnoćom pojave u severnoj, zapadnoj i u centralnoj Srbiji, navodi RHMZ.

U Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će sutra na severu biti pretežno sunčano, u ostalom delu promenljivo oblačno mestimicno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Posle podne postepeno razvedravanje. Vetar slab do umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 16 do 19, a najviša dnevna od 25 do 29 stpeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i suvo sa dužim sunčanim intervalima. Jutarnja temperatura biće oko 18, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 13. avgusta, za dane vikenda i u ponedeljak pretežno sunčano i toplije.

U ponedeljak na severu i u planinskim predelima, a u utorak i sredu i u ostalim krajevima uz promenljivu oblacnost, malo svezije, ponegde sa kratkotrajnom kisom ili pljuskom sa grmljavinom. Zatim do kraja perioda pretezno suncano i toplo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.