KINEZI OŠTRO O AMERICI: Sami su krivi, Tramp je neodgovoran

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KINEZI OŠTRO O AMERICI: Sami su krivi, Tramp je neodgovoran

Pregovori sa Severnom Korejom o denuklearizaciji

Kina je danas saopštila da su primedbe Sjedinjenih Američkih Država o Severnoj Koreji neodgovorne i da se teško mogu razumeti.

Peking to poručuje nakon što je američki predsednik Donald Tramp doveo u pitanje ulogu Kine u rešavanju krize nastale zbog razvoja nuklearnog oružja Pjongjanga.

#China, abierta a #conversar con #EstadosUnidos: #HuaChunying @radiomiled https://t.co/iI7AM5KLGE pic.twitter.com/x3oOezDAka
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Revista Miled (@revistamiled) June 4, 2018

Portparolka kineskog Ministarstva spoljnih poslova Hua Čunjing to je izjavila na redovnom brifingu za novinare, dodavši da bi SAD trebalo da upru prstom u same sebe kada naiđu na poteškoće po tom pitanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.