KINEZI NADMAŠILI AMERIKANCE Da ti pamet stane od NOVE SVETSKE ATRAKCIJE vredne 150 miliona! Trajaće bar 200 godina...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 19:49

KINEZI NADMAŠILI AMERIKANCE Da ti pamet stane od NOVE SVETSKE ATRAKCIJE vredne 150 miliona! "Trajaće bar 200 godina..."

U izgradnju replike najbaksuznijeg broda dugačkog 260 metara uloženo je više od 150 miliona dolara

Potonuće broda "Titanik" već više od jednog veka intrigira milione ljudi širom sveta, zbog čega kompanije u ovoj nesreći vide izvor zarade, baš poput jednog turističkog parka u Kini. Naime, oni su rešili da naprave kopiju broda, te i da istu ponude posetiocima sa dubokim džepom.

Kako je rekao investitor Su Šaojun, njega je na ovaj poslovni poduhvat sagrađen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kineskoj pokrajii Sečuan, inspirisao film "Titanik", koji je ujedno i jedan od najpopularnijih filmova u Kini. , a čitav proces je trajao čak šest godina.

Romandisea resort is located in Southwest of China - Sichuan, which would become the first option of destination for international tourists.

P1: Sichuan-Tibet railway is a miracle in terms of its world-class construction difficulty;

P2: Tibetan plateau area in Northwest Sichuan. pic.twitter.com/1X60bWvCmc

— Romandisea Titanic (@RomandiseaT2) March 5, 2019

Unutar broda, sve je urađeno sa luksuzom i stilom do najmanjeg detalja, počevši od kvaki na kabinama skupih kabina.

Međutim, ovde nije kraj poduhvata sagrađenog u zabavnom parku udaljenom na hiljade kilometara od mora, već je zbog autentičnosti podignuta i luka Sautempton, ista onakva kakva je bila u filmu "Titanik".

Kako je rekao Šajon, nada se da će njegov brod trajati još makar dva veka, te i da će uspeti da privuče makar pet miliona posetilaca godišnje.

- Nadam se da će brod biti tu i za 100 ili 200 godina. Ovo je pravi muzej Titanika - dodajući kako brod ima parni motor, baš kao Titanik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.