Izvor: Blic, 08.Nov.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KINESKA PLATFORMA USKORO U SRBIJI "Alipej" bi podstakao razvoj i modernizaciju tržišta

Najave da bi u narednih nekoliko meseci u Srbiji mogao da se očekuje početak plaćanja preko "Alipeja" - platforme za mobilnu i onlajn naplatu na internetu koju je kreirala "Alibaba grupa" veoma je važna vest za potrošače, a to bi podstaklo i dalji razvoj tržišta u narednom periodu, ocenjuju u Privrednoj komori Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PKS: Alipej važan za potrošače i tržište

Izvor: B92, 08.Nov.2019

Beograd -- Najave da bi naredni meseci u Srbiji mogao da se očekuje početak plaćanja preko "Alipeja" veoma je važna vest za potrošače, kažu u Privrednoj komori Srbije...Platforma za mobilnu i onlajn naplatu na internetu koju je kreirala Alibaba grupa podstakla bi i dalji razvoj tržista u narednom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.