KIM DŽONG UN U NOVOM IZDANJU: Ovom pojavom se obaraju tvrdnje o bolesti ili smrti severnokorejskog lidera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 10:12

KIM DŽONG UN U NOVOM IZDANJU: Ovom pojavom se obaraju tvrdnje o bolesti ili smrti severnokorejskog lidera (FOTO)

Pojavio se u novom odelu u pratnji sa najboljim savetnicima

Nasmejani severnokorejski lider Kim Džong Un snimljen je kako predsedava sednicom Centralnog komiteta vladajuće Radničke partije.

Na fotografijama koje je režim pustio u javnost može se videti kako Kim, u belom odelu, sedi za velikim okruglim stolom, a pored njega su se smestili njegovi iskusni pomoćnici Čoe Rjong Hae i Pak Pong Ju.

Niko od prisutnih na sastanku nije nosio masku, a o korona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << virusu nije bilo reči u izveštajima državnih medija o sednici.

Umesto toga, na sastanku se detaljno raspravljalo o nekim ključnim pitanjima koja su se pojavila u daljem razvoju samostalne ekonomije zemlje i poboljšanju životnog standarda ljudi, javljaju tamošnji mediji.

Ove fotografije stigle su nekoliko nedelja nakon što se Kim pojavio na otvaranju fabrike gnojiva čime je prekinuo nagađanja da je teško bolestan ili čak da je preminuo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.