KILIBARDA, U JEKU PRIČA O RAZVODU: Priznala je da joj je neophodna STRUČNA POMOĆ, pa se sada oglasila SNAŽNOM PORUKOM

Izvor: Blic, 02.Avg.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KILIBARDA, U JEKU PRIČA O RAZVODU: Priznala je da joj je neophodna STRUČNA POMOĆ, pa se sada oglasila SNAŽNOM PORUKOM

Javnost već nedeljama bruji o njenom odnosu sa Vladimirom Radmanovićem, a sada je lepa voditeljka na društvenim mrežama podelila citat koji joj, po svemu sudeći, veoma znači.

Marija Kilibarda je nedavno priznala da su joj psihoterapije pomogle da prebrodi težak period u životu, a više o tome možete pronaći OVDE.

U jeku priča o razvodu, voditeljka je sa svima podelila citat Alehandra Hodorovskog na društvenim mrežama.

- Ptice rođene u kavezu misle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je letenje bolest - postavila je Marija njegove reči.

Podsetimo, Kilibarda je nedavno bila u Hrvatskoj, a društvo joj nije pravio muž, već prijatelj i kolega Ivan Ivanović, što je podgrejalo priče da u njenom braku stvari nisu kako treba.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.