KATASTROFALNA NESREĆA KOD SREBRENIKA: Povređene četiri osobe, jedna maloletna

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 10:34

KATASTROFALNA NESREĆA KOD SREBRENIKA: Povređene četiri osobe, jedna maloletna

Policija je izvršila uviđaj i radi na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode koja se dgogodila juče i o kojoj je upoznat kantonalni tužialc.

Četiri osobe, od kojih je jedna maloletna, povređene su prilikom sletanja vozila sa magistralnog puta u Bjelavama kod Srebrenika, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Povređeni su devetnaestogodišnji vozač automobila "fijat punto" čiji su inicijali E.Č, te saputnici u vozilu D.S. (35), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << D.J. (18) i sedamnaestogodišnji dečak, svi iz Tuzle.

Povređenim osobama pružena je lekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, dok je vozač E.Č. zadržan na lečenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.