KAO NA FILMU: Kolima preletela podignut most, pa otišla na kafu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO NA FILMU: Kolima preletela podignut most, pa otišla na kafu! (VIDEO)

Ona se nakon svoje uspešno izvedene akrobacije vozila do obližnjeg kafića gde je policiji rekla da zbog jakog sunca nije primetila da na putu ispred nje nešto nije u redu, a zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa platila je kaznu nešto manju od 4.000 dinara

Šibeničanka (58) preletela je svojim automobilom preko mosta u Tisnom u Hrvatskoj koji se podizao kako bi ispod njega mogao da prođe brod.

Naime, ona je u ponedeljak ujutru oživela scenu iz akcionog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << filma i kada je uspela bezbedno da “sleti”, nastavila je da se vozi sve do obližnjeg kafića gde je policiji rekla joj je sunce zasmetalo i nije primetila da se most podiže.

Ova hrabra žena tom prilikom nije povređena, a njena kola su pretrpela samo manju štetu.

Printskrin: Youtube/Barbara Ukas

Tome Mejić Sidić, koji se brine da most na vreme bude podignut i spušten je istakao da je on bio podignut minimum dva i po metra.

- Ona je vozila oko 80 kilometara na čas i zaustavila se tek kod obližnjeg kafića. Čuo se snažan udarac i svi er begovi su se otvorili, ali mislim da ni ona ni njega saputnica nisu povređene – rekao je on.

Zbog nepoštovanja propisa, žena je morala da plati kaznu nešto manju od 4.000 dinara (250 kuna), a snimak ove neobične akrobacije je u međuvremenu objavljen na internetu i postao pravi hit.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: sibenik.in)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.