KAKVO NAS VREME ČEKA: U četvrtak pretežno sunčano, do 15 stepeni, zahlađenje stiže uveče

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVO NAS VREME ČEKA: U četvrtak pretežno sunčano, do 15 stepeni, zahlađenje stiže uveče

U Srbiji će u četvrtak biti malo do umereno oblačno, a uveče na severu, a tokom noći i u ostalim krajevima očekuje se jače naoblačenje sa kišom BEOGRAD - U Srbiji će u četvrtak biti malo do umereno oblačno, a uveče na severu, a tokom noći i u ostalim krajevima očekuje se jače naoblačenje sa kišom, saopštio je RHMZ. Duvaće slab i umeren, pre podne na istoku i jak, severozapadni i zapadni vetar. Jutarnja temperatura će se kretati od -1 do 5 stepeni, a najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dnevna od 11 do 15 stepeni.U Beogradu će biti malo i umereno oblačno i suvo. Jutarnja temperatura biće od 1 do 4 stepena, a najviša dnevna oko 12 stepeni.Tokom noći očekuje se jače naoblačenje sa kišom.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sutra oblačno i hladnije sa kišom, sneg na planinama

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2019

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i hladnije sa kišom, na planinama sa snegom uz stvaranje snežnih nanosa zbog jakog olujnog i severnog vetra, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Sutra uveče i u toku noći kiša će preći u sneg i u nižim predelima centralne, istočne i...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.