KAKVO MULJANJE! POSLANIČKA GRUPA PRELETAČA: Đilas i Jeremić u Parlamentu BEZ IZBORA! A šta je sa narodnom voljom?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVO MULJANJE! POSLANIČKA GRUPA PRELETAČA: Đilas i Jeremić u Parlamentu BEZ IZBORA! A šta je sa narodnom voljom?!

Najmanje 30 poslanika promenilo je stranački dres, a najdalje su otišli oni koji su prokrijumčarili stranke koje nisu ni postojale u vreme izbora

Srpski parlament postao je rasadnik preletača, jer je prolazno vreme aktuelnog saveza odlično, najmanje 30 poslanika je promenilo stranku!

Poslednje prestrojavanje unutar Dveri, koje su zbog prebega i svađa ove nedelje ostale bez poslaničkog kluba, samo je vrh ledenog brega.

Sagovornici kažu da je koristan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dobar princip da mandat pripada poslaniku ovog puta pretvoren u svoju suprotnost, jer su brojna talasanja u opoziciji sadašnji sastav parlamenta dovela do apsurda.

Vuk Jeremić i Dragan Đilas najbolje su iskoristili preletačke sposobnosti pojedinih poslanika i uspeli da bez učešća na izborima uvuku svoje stranke u parlament.

Glas Jeremićeve Narodne stranke čuje se u Skupštini kroz poslaničke nastupe Sande Rašković Ivić, koja je ušla sa liste DSS, Dijane Vukomanović, koja je ušla u liste SPS, i Miroslava Aleksića, koji je ušao u klupe kao poslanik sa liste Borisa Tadića, Čedomira Jovanovića i Nenada Čanka.

Ova trojka je u međuvremenu dobila visoke pozicije u Jeremićevoj stranci.

Tek formirana Stranka slobode i pravde Dragana Đilasa dobila je svog zastupnika tako što je Marinika Tepić, koja je postala potpredsednica ove partije, izneverila prvo LSV, sa kojim je ušla u parlament, a zatim i Zorana Živkovića, koga je praktično oterala iz sopstvenog poslaničkog kluba i sela na mesto šefa poslaničke grupe Klub samostalnih poslanika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.