KAKAV ŠOK NA AUTOBUSKOJ STANICI U BANJALUCI: Starac iz Srbije za pojasom nosio pištolj, sa njim prošao i granicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 12:55

KAKAV ŠOK NA AUTOBUSKOJ STANICI U BANJALUCI: Starac iz Srbije za pojasom nosio pištolj, sa njim prošao i granicu

Veruje se da je s oružjem doputovao u Banjaluku, ali je nejasno kako je uspeo da ga prenese preko granice.

Banjalučka policija uhapsila je 86-godišnjeg državljanina Srbije Vida J. koji je s pištoljem za pojasom šetao oko Autobuske stanice u Banjaluci.

Patrola je starca legitimisala u ulici Braće Podgornika gđe je čekao autobus za Srbiju. Policajci su bili šokirani kada su uočili da starac za pojasom ima pištolj "CZ" kalibra 7,62 milimetra, pa su ga zaustavili. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne misleći da je napravio bilo kakav prekršaj starac im je saopštio da za pištolj nema dozvolu, te da ga uvek nosi sa sobom.

- Policijski službenici lišili su slobode V. J. iz Republike Srbije zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Naime, policajci su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, kod V.J. pronašli i oduzeli pištolj i određenu količinu municije. O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - saopštila je PU Banjaluka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.