KAJEM SE, DOĐITE PO MENE! Dečak iz Srbije otišao kod bake i deke, pa poslao PISMO roditeljima koje je POTPUNI HIT (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAJEM SE, DOĐITE PO MENE! Dečak iz Srbije otišao kod bake i deke, pa poslao PISMO roditeljima koje je POTPUNI HIT (FOTO)

Društvene mreže pružaju mogućnost za podelu ideja i iskustava, evo kako su se neki korisnici osvrnuli na svoje đačke raspuste i sećanja iz tog perioda

Poslednjih dana se sve vrti oko polaska u školu, ali i sabiranja utisaka sa raspusta. Jedan korisnik Tvitera je rešio da sa celim svetom podeli sećanje iz detinjstva.

On je bio kod bake i deke, a roditeljima je poslao pismo, odnosno požalio im se na stanje u gostima.

Srećan 2. Septembar - raspust >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je gotov, a mene je danas moja majka podsetila na jedno pismo koje sam poslao roditeljima iz sela na Zlatiboru tokom školskog raspusta leta Gospodnjeg 2000. godine.

Ovo je nešto najjače što sam napisao ikada, čista drama u nekoliko činova 😂😂😂 pic.twitter.com/nU6dgDRvnH

— Jovan Simić (@simke33) September 2, 2019

Rekao je da mu deka ne dozvojava da sedi na krevetu, jer je isti za ležanje. Ne sme da igra soni i uporno je ponavljao da se kaje.

Heheheh, evo sta sam na napisao 2001. 😁 pic.twitter.com/eKEUa5XYkU

— Bata (@SveOkej) September 2, 2019

Molio je roditelje da dođu po njega.

Ova smešna situacija je inspirisala druge korisnike Tvitera, pa su i oni podelili svoja iskustva.

BONUS VIDEO: IRONIJA U PUNOM SJAJU: Kombi pun droge vredne 200 miliona se zakucao u POLICIJSKI AUTO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.