KADA MU KAŽU DA NE SME NEGDE, ON PRVO ODE TAMO Premijerka otkrila izvrsnu taktiku predsednika Vučića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 01:16

"KADA MU KAŽU DA NE SME NEGDE, ON PRVO ODE TAMO" Premijerka otkrila izvrsnu taktiku predsednika Vučića (VIDEO)

Premijerka Ana Brnabić, je pre odlaska predsednika Vučića u Gornje Nedeljice gostovala u emisiji kod Minje Miletić

Voditeljka je na početku istakla da ima informaciju da će predsednik posetiti srce Jadra, na šta se premijerka nadovezala, rekavši da je htela to da najavi kao ekskluzivnu vest, ali je preduhitrena.

- Predsednik Vučić će posetiti Gornje Nedeljice, i ne samo to mesto, već još par u tom kraju, razgovaraće sa ljudima u tom kraju. Vidite, on, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada mu kažu da ne sme da ide tamo, on uradi suprotno. Posebno kada mu kažu da ne sme negde, on prvo ode tamo - istakla je premijerka Brnabić.

Voditeljka Minja Miletić je poručila da predsednik sigurno ne sme da bude gost njene emisije, nadavši se, da će on to ubrzo i učiniti.

- Možda će on baš sada doći - rekla je Minja Miletić.

Premijerka Brnabić je dodala da je to izvrsna taktika.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je razgovarao sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja vrši kompanija "Rio Tinto".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.