KADA LUDILO ZAMENI RAZUM: Nećete verovati na koji način pučisti ponižavaju porodice ubijenih demonstranata

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 09:57

KADA LUDILO ZAMENI RAZUM: Nećete verovati na koji način pučisti ponižavaju porodice ubijenih demonstranata

Armija je izvela prevrat 1. februara posle navodno pokradenih parlamentarnih izbora

Vojne vlasti Mjanmara naplaćuju 85 dolara porodicama i rođacima ubijenih koji dolaze po tela svojih najmilijih!

Od prevrata u kom je vojna hunta preuzela vlast u ovoj zemlji ubijeno je oko 700 osoba, dok je nekoliko stotina više pobeglo iz zemlje ili se skriva u unutrašnjosti. Asocijacija za pomoć političkim zatvorenicima prenela je da su najmanje 82 osobe ubijene kada je vojska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvorila vatru tokom protesta u gradu Bago, koji se nalazi 90 kilometara severoistočno od prestonice Jangona.

- Tela su naslagana u mrtvačnici. Vojska dozvoljava prilaz samo članovima porodica poginulih i naplaćuje preuzimanje tela - naveo je jedan od svedoka, koji je želeo da ostane anoniman.

. Od tada je privedeno nekoliko hiljada ljudi, dok su svi pritisci međunarodne zajednice da se poštuju demokratija i zakoni ostali bez odgovora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.