Izvor: Blic, 10.Nov.2017, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KADA JE ŽIVOT TEŽAK, SPAS JE U KANABISU" Ovakvu reklamu sigurno niste videli (VIDEO)

Kompanija za dostavu kanabisa iz američke savezne države Oregon objavila je reklamu za svoju novu uslugu - "pretplata na dostavu" i poprilično šokirala javnost.

- Ponekad, život može biti malo pretežak. Ponekad, život vas opterećuje toliko da to više ne možete da podnesete. Nekad treba da prestanete da brinete, i duboko udahnete. Nekad vam treba kanabis - govori narator u reklami.

Prizori iz reklame tipični su primeri scena kakve se nalaze u reklamama farmaceutskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kompanija, kada nude antidepresive i sredstva za otklanjanje raznih simptoma zdravstvenih tegoba. Reklama prati porodicu, u kojoj je majci i supruzi svega preko glave.

Tada, narator predlaže dostavu kanabisa kao idealno rešenje.

- Da, to je stvarna kompanija - nastavlja narator.

"Pitajte svojg doktora da li je kanabis za vas. Verovatno jeste. Nuspojave mogu uključivati euforiju, pojačani apetit, nekontrolirano smejanje, povećanu osetljivost na to koliko je muzika strava, i smanjenu anksioznost", navodi se u reklami.

Kompanija "Brajtsajd" (svetla strana) legalno posluje u Oregonu, gde je prodaja kanabisa za rekreativne potrebe legalizovana od 2015. godine, piše "Jutarnji list".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.