SILOVAO JE, VRATIO SE I SEO ZA STO Žena osumnjičenog za obljubu devojčice (13): Šta ću sad da radim od sramote?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 21:20

"SILOVAO JE, VRATIO SE I SEO ZA STO" Žena osumnjičenog za obljubu devojčice (13): Šta ću sad da radim od sramote?

A. I. je, najverovatnije kad je devojčica došla u salu i kada je shvatio da će reći majci šta se desilo, pobegao.

Muškarac A. I. (38), koji se sumnjiči da je na proslavi silovao devojčicu (13), inače ćerku svog gazde, na saslušanju u Višem tužilaštvu u Šapcu negirao je da je počinio obljubu.

Da podsetimo, A. I. je uhapšen u subotu uveče u svojoj kući, a sumnjiči se da je obljubio devojčicu u napuštenom dvorištu prekoputa svečane sale u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su zajedno bili na proslavi. Nesrećno dete je sve ispričalo roditeljima, a osumnjičeni je pobegao. Uhapšen je nekoliko sati kasnije, dok je bio sa suprugom i svojim detetom.

- Osumnjičeni je bio konfuzan i govorio je da se ne seća detalja od te večeri. Priznao je da je bio na proslavi i da je bio u društvu devojčice, ali ne i da ju je silovao. Gotovo da je negirao da ima ikakve veze sa tim - kaže izvor i dodaje:

- Posle saslušanja, tužilac je predložio da mu se odredi pritvor. Sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana. A. I. se sumnjiči za obljubu nad detetom. U narednim danima biće saslušana devojčica, ali i svedoci, a biće obavljena i potrebna veštačenja.

Komšije A. I. kažu da je on godinama zaposlen kod oca svoje žrtve.

- On već 10 godina radi kod tih ljudi. Devojčicu poznaje od njene treće godine, gledao ju je kako raste. Ljudi su gajili dete pred njegovim očima - pričaju komšije.

Kako objašnjavaju, A. I. je kobne večeri sedeo za stolom sa devojčicom i njenom porodicom.

- Veselio se sa ocem maloletnice i nazdravljao mu. U jednom momentu, devojčica je rekla majci da ide napolje na vazduh. A. I. je krenuo za njom - kažu komšije i dodaju:

- Pretpostavljamo da joj je predložio da se prošetaju, a onda ju je uvukao u napušteno dvorište, koje je baš prekoputa svečane sale. Kada je završio, vratio se unutra i mirno seo za sto. Devojčica se vratila nešto kasnije, izgledala je užasno.

- Policija ga je našla kod kuće. Kada je njegova žena čula šta je uradio, počela je da kuka i zavapila je: "Šta ću sad ja da radim od sramote?" Ceo dan nije izašla iz kuće - navode sagovornici.

Porodica osumnjičenog, prema rečima komšija, važi za finu.

- A. I. je uvek bio ćutljiv i povučen, ne bismo nikad posumnjali da je sposoban za nešto tako stravično - dodale su komšije.

Devojčica u šoku

Napastvovana devojčica je odmah posle prijave zločina odvedena kod lekara.

- Bila je na pregledu i ima povrede koje bi mogle da ukazuju na to da je silovana. Potpuno je zbunjena i u šoku, jedva je ispričala policajcima šta je tačno bilo. Biće joj pružena sva potrebna pomoć - rekao je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.