KAD JE UBIJEN SA NJIM JE U KOLIMA BILA POLICAJKA! Pištolj mrtvog kavčanina bacila u kontejner - ovo je kazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 17:41

KAD JE UBIJEN SA NJIM JE U KOLIMA BILA POLICAJKA! Pištolj mrtvog kavčanina bacila u kontejner - ovo je kazna

Ovo je bilo ponovoljeno suđenje.

Marija Nikolić, pripadnica MUP-a koja je nakon ubistva kuma i navodnog pripadnika "kavačkog klana" Davorina Baltića bacila njegov pištolj u kontejner osuđena je danas u Višem sudu u Beogradu na godinu dana kućnog zatvora, bez elektronskog nadzora.

Podsetimo, ovo je bilo ponovoljeno suđenje a posle prvog bila je osuđena na istu kaznu zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, koja je učinila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u stanju bitno smanjene uračunljivosti zbog velikog intenziteta straha.

Marija Nikolić, podsetimo, kuma je Baltićeve žene i bila je sa njim u kolima kada je ubijen 1. januara 2018., ispred kuće na Vračaru.

U pucnjavi nije povređena, ali je iz vozila uzela pištolj ubijenog kuma i odnela ga do susedne ulice. Međutim, kada su na lice mesta došle njene kolege, sama je priznala gde je oružje.

- Nisam kriva. Nisam imala nameru da počinim krivično delo koje mi se stavlja na teret. Situacija je bila takva kakva je. Bilo mi je žao i tada i sada - rekla je kratko policajka ranije tokom iznošenja odbrane, a današnjem izricanju presude nije prisustvovala jer po zakonu i nije u obavezi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.