KAČILI SE SA POGREŠNIM ČOVEKOM: Lopovi mu provalili u kuću, on ih tukao u gaćama i vijao sekirom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAČILI SE SA POGREŠNIM ČOVEKOM: Lopovi mu provalili u kuću, on ih tukao u gaćama i vijao sekirom! (VIDEO)

Usred potere po kući jedan brat je dohvatio sekiru, a drugi drveni štap.

Umesto da odmaraju, dva brata iz australijskog mesta Keilor Lodž doživela su poprilično neugodno iznenađenje u nedelju ujutru.

Naime, u kuću su im upala dva provalnika, s namerom da pronađu ključeve i ukradu automobil parkiran ispred kuće. Na njihovu nesreću, braća ne samo da su bila kod kuće, nego su bila potpuno spremna na borbu.

U jednom trenutku pojavio se automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s pomagačem lopovima. Oni su na kraju uspeli da pobegnu, ali bez glavnog "ulova".

Mlađi brat (onaj u gaćama) na kraju je prošao s lakšim povredama, a policija je provalnike uhapsila sat i po kasnije, nakon što su sleteli sa puta.

Na kraju se ispostavilo da su oni u poslednjih nekoliko nedelja ukrali nekoliko automobila i nekoliko puta provaljivali u kuće. Dvojica imaju 16, a treći 17 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.