Južna Koreja: Požar u stambenoj zgradi, četvoro poginulih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020, 13:55

Južna Koreja: Požar u stambenoj zgradi, četvoro poginulih

Najmanje četiri osobe su poginule, a šest je povređeno u požaru, koji je danas izbio u jednoj stambenoj zgradi nedaleko od Seula, saopštili su zvaničnici.

Do požara je došlo na 12. spratu zgrade od 25 spratova u gradu Gunpo, a vatrogasci su ga ugasili za oko 30 minuta, rekao je Kvon Hjeok-ju iz štaba za požare i katastrofe pokrajine Kjongi-do.

Kako je naveo, jedan od šest povređenih stanara je u kritičnom stanju, dok je ostalima pomoć pružena zbog lakših >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povreda ili udisanja dima, prenosi AP.

Kvon je dodao da je moguće da je požar izbio dok su radnici popravljali jedan od stanova.

Južnokorejski ministar unutrašnjih poslova i bezbednosti Čin Jung sazvao je hitan sastanak, na kojem je pozvao zvaničnike da podrže porodice povređenih i stradalih i temeljno istraže uzrok požara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.