Juronjuz Srbija počinje danas da emituje signal preko Pej tv platformi

Izvor: Beta, 09.Maj.2021, 15:17

Juronjuz Srbija počinje danas da emituje signal preko Pej tv platformi

Kanal Juronjuz (Euronews) Srbija počeo je danas da emituje signal preko Pej TV platformi, što je poslednja faza pre početka emitovanja programa krajem ovog meseca, navodi se u saopštenju te televizije.Juronjuz Srbija je brendirana afilijacija Juronjuza, koja će emitovati lokalne, regionalne, nacionalne i medjunarodne vesti na TV i digitalnim platformama, u produkciji sopstvenog tima novinara i dopisnika.Biće deo šire Juronjuzove mreže, koja emituje globalne vesti na više jezika, iz evropske perspektive, za više od 400 miliona domova, u 160 zemalja, dodaje se u saopštenju kompanije.Generelani direktor Juronjuza Majkl Piters poručio je da je današnji dan novi korak u strategiji te kompanije."Siguran (sam) da će Juronjuz Srbija držati zastavu Juronjuza veoma visoko. Mi imamo jednu ambiciju, i to skromnu, želimo da budemo u sredini. Hoćemo da budemo mesto gde su svi političari i druge društvene ličnosti dobrodošli da daju svoje mišljenje, da se izraze, a mi smo ovde da ih poštujemo", rekao je Piters.Premijerka Srbije Ana Brnabić se na svečanom dogadjaju u Centru "Sava" zahvalila Pitersu zbog toga što su odlučili da pokrenu ogranak u Srbiji, čime je, kako je rekla, pokazano "ogromno poverenje, ali i vera u evropsku budućnost ove zemlje"."Članstvo u EU je najvažniji spoljnopolitički cilj Srbije. Dolazak Juronjuza, ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Počinje sa radom Euronews u Srbiji

Izvor: Danas, 09.Maj.2021

Euronews Srbija danas počinje da emituje svoj signal preko Pay TV platformi. Ovo je poslednja faza pre početka emitovanja programa te televizije krajem ovog meseca, saopšteno je iz ove medijske kuće.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.