Jovanović: Podrška Srbiji u kojoj je Sablja redovno stanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2020, 18:43

Jovanović: Podrška Srbiji u kojoj je "Sablja" redovno stanje

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da tabloidi od njega pred svake izbore prave đavola kako bi ga pokolebali u nameri da od Srbije napravi zemlju u kojoj će sudija opet biti sudija, tužilac tužilac, a policija raditi svoj posao.

"Tražimo i podršku za Srbiju u kojoj je Sablja redovno stanje, a ne vanredno", naveo je Jovanović u saopštenju, ističući da "svaki glas koji LDP osvoji na izborima obavezivaće nas dodatno da se u svakom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << suprotstavimo sprezi mafije, ratnih zločinaca, novinara u civilu i ostataka političkog podzemlja, koje nas tri decenije drži kao taoce".

Kaže da njega i LDP jedino borba za takvo društvo motiviše i hrabri i da nemaju prava da odustanu, kao što i oni koji od njih već 20 godina prave pokretne mete, nikada neće stati.

Jovanović tvrdi da su u tabloidima ponovo aktivirane toliko puta ponovljene laži i optužbe "smišljene još u kabinetima Dragana Jočića i Radeta Bulatovića", i to sa ciljem da se, navodi, zauvek sakrije istina o 12. martu i, kako kaže, "bratstvu u krvi koje ne dozvoljava da postoji LDP, jer dok je LDP živ, oni neće imati mira".

Lider LDP-a tvrdi da se opet vade lažni iskazi o nekakvim posetama Centralnom zatvoru i pripadnicima Zemunskog klana koji su, navodi, "već dva puta padali na sudovima".

Dodaje da je to što je smišljeno da uništi njega, na kraju presudilo svima koji su tim lažima otrovali ljude u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jovanović: Obračun mafije sa mnom traje 20 godina

Izvor: Danas, 27.Maj.2020, 16:43

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da 20 godina ne prestaje obračun mafije sa njim zato što je bio potpredsednik vlade, a da je tri meseca posle vanrednog stanja 2003. godine atmosfera, koja je bila uvod u vanredno stanje, carovala Srbijom, saopšteno je...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.