Jovanović: Nećemo prihvatiti bojkot samo zato što na njega pozivaju Đilas i Jeremić ili Dveri

Izvor: Danas, 12.Feb.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Nećemo prihvatiti bojkot samo zato što na njega pozivaju Đilas i Jeremić ili Dveri

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da je LDP u Skupštini Srbije zato što se bori za Srbiju u Evropskoj uniji, brani ideju mira kroz dogovor sa kosovskim Albancima i podržava BiH kao modernu državu, te da neće prihvatiti bojkot rada parlamenta samo zato što su na njega pozvali lideri Saveza za Srbiju. Članak Jovanović: Nećemo prihvatiti bojkot samo zato što na njega pozivaju Đilas i Jeremić ili Dveri se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS je obesmislila rad u parlamentu

Izvor: Danas, 12.Feb.2019

Dvadesetak poslanika opozicije u Skupštini Vojvodine neće učestvovati u radu današnje sednice pokrajinskog parlamenta. Takvu odluku donela je poslanička grupa DS-DSHV koja ima sedam poslanika. Članak SNS je obesmislila rad u parlamentu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.