Jovana Nikolić uz Bikovića u seriji Južni vetar

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Nikolić uz Bikovića u seriji "Južni vetar"

Pop zvezda Jovana Nikolić biće deo projekta "Južni vetar", serije koja će se emitovati na RTS-u.

Pevačica raskošnih vokalnih sposobnosti prihvatila je poziv glavnog glumca Miloša Bikovića i reditelja Miloša Avramovića da peva numere koje će pratiti seriju od koje se očekuje da ponovi ogroman uspeh istoimenog filma.

Jovana će sarađivati sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem, koji je zajedno sa svojim Basiviti studijom autor nekoliko hitova iz filma "Južni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vetar".

Inače, Miloš Biković je prošle godine na svom Instagram nalogu predložio Jovanu kao idealnog predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije, a zatim je pozvao da sarađuju, što potvrđuje da izuzetno ceni njen rad i talenat.

Serija "Južni vetar" počinje sa snimanjem ovog meseca, a emitovanje se očekuje na jesen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VELIKA ČAST! Evo koju našu pevačicu je Miloš Biković pozvao da sarađuju na seriji "Južni vetar"

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2019

Predlagao je i kao predstavnika Evrovizije..Pop pevacica Jovana Nikolić biće deo projekta "Južni vetar", serije koja će se emitovati na RTS-u...A post shared by Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) on Apr 2, 2019 at 4:27am PDT..Pevačica raskošnih vokalnih sposobnosti prihvatila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.