Još se ne zna sudbina niškog aerodroma

Izvor: Megafon.co, 25.Apr.2018, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još se ne zna sudbina niškog aerodroma

U Nišu je održan još jedan protest na kome su govornici poručili odbornicima u gradskoj Skupštini da treba da budu Nišlije i ne dozvole da se niški aerodrom preda državi na upravljanje. Jedan od inicijatora protesta Miloš Bošković rekao je da je ovo do sada najmasovniji protest, što jasno pokazuje da Nišlije ne žele da daju aerodrom.
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović ranije je za RTS rekao da su u gradskoj upravi “već izneli svoj stav rukovodeći se najvišim interesima >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << grada i svih građana, duboko verujući da smo doneli ispravnu odluku koja je opredeljena ka budućnosti i razvoju”.
Konačna odluka je na odbornicima Skupštine čija sednica bi trebalo da se održi narednih dana.
Kako je izgledao protest Nišlija koji se ne slažu sa odlukom Gradskog veća da aerodrom Konstantin Veliki ustupi na upravljanje državi, pogledajte na fotografijama Jovana Gojkovića.
 

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.