Još jedan slučaj SILOVANJA PSA potresa Balkan! Hrvat naneo MONSTRUOZNE POVREDE ženki pekinezera

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan slučaj SILOVANJA PSA potresa Balkan! Hrvat naneo MONSTRUOZNE POVREDE ženki pekinezera

Slučaj zapanjio i veterinare

Pravu noćnu moru preživela je pas ženka rase pekinezer koja je nađena u stravičnom zdravstvenom stanju i s teškim povredama vagine ispred veterinarske ambulante u Zaprešiću u Hrvatskoj.

Slučaj je zapanjio i veterinare.

- Pregledom smo utvrdili povrede stidnice. Reč je o oštroj posekotini dugačkoj oko pet centimetara i dosta dubokoj pa smo pod lokalnom anestezijom napravili zahvat. Teško je reći kako su te povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastale, ali je verovatno zlostavljana s obzirom na to da se rana nalazila u unutrašnjoj stenki stidnice - rekao je veterinar Tomislav Šegota, a prenose hrvatski mediji.

Dodao je i da je imala i manju povredu na glavi kao i još jednu ranu s gornje strane stidnice.

Takve povrede, prema rečima veterinara, nije mogao da joj nanese drugi pas.

- Postoje elementi zlostavljanja i to najverovatnije nekim predmetom s obzirom na ozledu - rekao je Šegota.

Stravičan se zločin dogodio u Zaprešiću, gradiću blizu Zagreba, ali s obzirom na to da ženka nije imala mikročip ne može da se pronađe vlasnik.

Pekinezer je zasad privremeno udomljen, ali još za nju traže stalni smeštaj i nekoga ko bi joj pružio ljubav i toplinu.

Dobila je ime Mimi.

Balkan je podsetimo koliko juče potresao slučaj silovanja psa u Bihaću. Monstrum još nije identifikovan, ali se hapšenje očekuje ubrzo s obzirom na to da se tokom gnusnog čina nije obazirao ni na činjenicu da ga snimaju kamere za nadzor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.