Još 43 prekršajne prijave zbog nereda na Cetinju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2021, 12:11

Još 43 prekršajne prijave zbog nereda na Cetinju

Uprava policije Crne Gore saopštila je danas da su podnete još 43 prekršajne prijave protiv osoba koje su na neprijavljenom javnom okupljanju 4. i 5. septembra, narušavale javni red i mir na Cetinju.

U saopštenju se navodi da su službenici cetinjske policije protiv još 14 osoba podneli prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira i omaložavanja policijskih službenika i 26 zbog nepostupanje po naredbi policijskih službenika.

Navode da su tri osobe sankcionisane zbog prekršaja iz Zakona o bezbednosti sreč je o učesnicimam nereda organizovanih protiv ustoličenja mitropopolita crnogorsko-primorskog u Cetinjskom manastiru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.