Jokić na Ol staru - pet poena, dva skoka (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2020, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić na Ol staru - pet poena, dva skoka (VIDEO)

Srpski reprezentativac Nikola Jokić drugi put zaredom učestvovao je na "Ol-star" utakmici, skupu svih zvezda u Čikagu. Iako je imao malu minutažu, Nikola je na sebi svojstven način privlačio pažnju na parketu.

Nikola Jokić bio je deo legendarnog 69. "Ol-star" meča koji se odigrao u "Junajted centru" u Čikagu.

Srpski reprezentativac po drugi put u NBA karijeri našao se u društvu najvećih zvezda lige.

Iako je na terenu proveo samo 12 minuta, a većinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tog vremena napadački bio veoma nezainteresovan i neaktivan, Nikola je pronašao način da privuče pažnju na sebe i izmami osmehe navijačima.

Jokić je imao učinak od pet poena, dva skoka i jedne asistencije.

Srpski centar igrao je u ekipi koju je izabrao Lebron Džejms, a koja je savladala selekciju Janisa Adetokumba sa 157:155.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.