Joci Amsterdamu potvrđeno još sedam meseci zatvora

Izvor: Press, 29.Nov.2013, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joci Amsterdamu potvrđeno još sedam meseci zatvora

Tom presudom odbijena je žalba njegovih branilaca i potvrđena presuda Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je osuđen za krivično delo ometanje službenog lica u obavljanju službenih poslova, objavljeno je na sajtu suda.
Jocić je proglašen krivim, jer je 25. oktobra 2007. godine, u restoranu "MG" u Beogradu, tokom proslave svog rođendana vređao pripadnike Interventne jedinice, koji su došli po prijavi o remećenju javnog reda i mira.
On je odbio da se legitimiše i da sa policijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izađe iz objekta i potom odgurnuo policajca, nakon čega su ga izveli uz takozvani "ključ na laktu" i stavili mu lisice.
Inače, Jociću se sudi za organizovanje ubistva hrvatskog novinara Ive Pukanića 23. oktobra 2008. u Zagrebu.
Pravosnažno je osuđen na 15 godina zatvora zbog podstrekavanja na ubistvo Gorana Marjanovića, zvanog Goksi Bombaš, 1995. godine i nalazi se na odsluženju kazne.
Primenom amnestije kazna mu je smanjena za jednu četvrtinu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pripadnik Šarićeve grupe ponovo na sudu

Izvor: Press, 29.Nov.2013

Istom odlukom, kojom je usvojena žalba tužioca, Specijalnom sudu u Beogradu je naloženo da povono odluči o zahtevu za oduzimanje stana u Novom Beogradu, površine 68 kvadratnih metara, objavljeno je na sajtu suda.. Krpović je jedan od desetak pripadnika grupe koji je zaključio sporazum o priznanju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.