Jezivo! Policija pronašla odsečenu ljudsku glavu: Užasan prizor ih zgrozio

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jezivo! Policija pronašla odsečenu ljudsku glavu: Užasan prizor ih zgrozio

Policija pokušava da otkrije da li ljudska glava, koja je otkrivena u dvorištu kuće u Oklandu, pripada nedavno pronađenom lešu bez glave.

Glavu u stanju raspadanja otkrili su ljudi u dvorištu stambenog kompleksa prošle nedelje. Ali ono što su uradili sledeće zapanjilo je policiju. Oni su, naime, stavili glavu u automobil i odvezli je pravu u policijsku stanicu.

Policija je prvo mislila da je u pitanju šala za Noć veštica, ali onda su ugledali glavu u vozilu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Očigledno su mislili da odmah moraju da nam je pokažu. Za godine moje službe nikad nisam doživeo da neko isporuči ljudsku lobanju u policijsku stanicu - rekao je poručnik Majkl Kardosa, preneo je "ABC7".

Detektivi ispituju sve stanovnike zgrade, ali inicijalna istraga pokazuje da niko od njih nije umešan u slučaj. Jedan od stanara je rekao da nema pojma kako je glava završila u dvorištu. On je, međutim, istakao da stanari ne idu tamo često.

- Policija je došla u moj stan dok sam večerao. Došli su i govorili mi nešto o glavi. Nisam znao o čemu govore - rekao je Manul Adrou, preneo je AP.

Nije poznato ni koliko je dugo glava bila u dvorištu.

- Bila je u stanju raspadanja, sa malo mesa na sebi - dodao je Kardosa.

Kako prenosi "Njuzer", u toku je identifikacija ostataka da bi se utvrdilo da li je glava povezana sa obezglavljenim telom pronađenom u relativnoj blizini ove lokacije krajem septembra. Mrtvozornik oblasti Alameda utvrdiće identitet i uzrok smrti.

- Ne kažem da je u pitanju zločin, samo je sporan način na koji je završila ovde i na tome radimo - istakao je Kardosa.

Misterija je još veća jer je lobanja premeštena.

- Da sam je ja našao, pozvao bih policiju pre nego što bih je dirao - rekao je drugi stanar, koji se predstavio samo kao Bivota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.