Jeziv slučaj nestanka Branke POSTAO JOŠ TRAGIČNIJI: Nesrećna žena SAMA SEBI PRESUDILA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziv slučaj nestanka Branke POSTAO JOŠ TRAGIČNIJI: Nesrećna žena SAMA SEBI PRESUDILA?

Branka Urošević (48) iz Šapca, čiji je nestanak prijavljen policiji pre 5 dana, pronađena je u utorak zaklana u plićaku reke Save u selu Drenovac. 

Telo je pronašao jedan pecaroš, koji je odmah pozvao policiju. Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju, a prema nepotvrđenim informacijama iz istrage, nesrećna Branka je najverovatnije sama sebi presudila tako što je ušla u Savu i sebi prerezala vrat.

- Jedan meštanin Drenovca, koji je u utorak sa priljateljima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenuo na pecanje, ugledao je bicikl na prilazu obali, iza nasipa iz pravca Šabac. Kada je krenuo ka biciklu, u vodi je pored same obale spazio leš, koji je bio u fazi raspadanja – naveo je izvor blizak istrazi.

Nesrećna žena je 8. avgusta je u poslepodnevnim satima biciklom krenula u prodavnicu i od tada joj se gubi svaki trag. Prethodno je ukućanima rekla da ide u prodavnicu, ali nije ponela ni novac, niti telefon, niti lična dokumenta.

Pošto se Branka nije vratila do narednog jutra, njena porodica prijavila je nestanak.

Branka je, inače, živela sa mužem, ćerkom i sinom, a komšije navode da je bila dobra i vredna žena, iako je u poslednje vreme bila veoma utučena.

- Nadali smo se da će se ipak živa pojaviti, svi smo potreseni vešću da je mrtva. Ovde je svi znaju kao radnu, porodičnu ženu. Radila je kao šnajderka, često i u kući, kako bi zaradila koji dinar više – naveo je jedan od komšija.

Snimak iz Crne Gore za NEVERICU: Pijani mladić ušao u tuđi stan, kada se probudio nije znao šta ga je SNAŠLO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.